DeHangar.art

testsite voor de kunsten en natuur

sonsbeek 20_24

FORCE TIMES DISTANCE
ON LABOUR AND ITS SONIC ECOLOGIES

Van 2 juli tot en met 30 augustus is de 12e editie van het baanbrekende sonsbeek – de grootste internationale tentoonstelling in Nederland voor kunst in de openbare ruimte – te bezoeken zijn voor publiek. De tentoonstelling vindt plaats op 13 verschillende locaties in Arnhem en Gelderland: van de Eusebiuskerk in het centrum van de stad Arnhem in verschillende parken, het Kröller-Müller Museum op de Veluwe, en Buitenplaats Koningsweg. Sonsbeek20→24 wordt gecureerd door Antonia Alampi, Amal Alhaag, Zippora Elders en Aude Christel Mgba, onder artistieke leiding van Bonaventure Soh Bejeng Ndikung.

voor alle informatie website Sonsbeek 20_24

Vorige Bericht

© 2024 DeHangar.art

Thema door Anders Norén